İletişim Hattı +90 (272) 512 51 39

Depozito Bilgi Yönetim Sistemi (DBYS) Ön Kayıt Duyurusu

• 27.09.2022
  • sandiklitso
Depozito Bilgi Yönetim Sisteminin (DBYS) kurulması ve işletilmesi konusunda Türkiye Çevre Ajansı ile Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında piyasaya süren konumundaki firmalar için ‘'DBYS Ön Kayıt Ekranları'' hazırlanarak faaliyete alındığı ve web sitesi üzerinden duyurusu yayınlandığı belirtilmektedir.
Zorunlu Depozito Yönetim Sistemi kapsamında 0,1 litre ile 3 litre dahil hacme sahip tek kullanımlık ambalajlı ürünleri Piyasaya Sürenlerin Depozito Bilgi Yönetim Sistemine Ön Kayıt işlemleri 05.09.2022 tarihi itibari ile başlamıştır. Cam, pet, alüminyum ürün piyasaya süren firmaların tamamının kayıt edilmesi gerekmektedir.
Piyasaya Sürenlerin 30.09.2022 tarihine kadar ön kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir.
Söz konusu duyuru ve "KULLANICI GİRİŞİ" platformuna https://tuca.gov.tr/.../depozito-bilgi-yonetimsistemi.../24 adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi